Ανακοινώσεις

ΠΤΥΧΙΑ LOWER KAI PROFICIENCY ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!

Εκμάθηση ΑΓΓΛΙΚΩΝ και πιστοποίηση επιπέδου Lower και Proficiency ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ από τον ΑΣΕΠ!

Το Κε.Δι.Βι.Μ. 2 ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ οργανώνει τμήματα Αγγλικών επιπέδου Lower και Proficiency με στόχο την απόκτηση πτυχίου TIE επιπέδου B2, C1 και επιπέδου C2 αντίστοιχα!

Τα πτυχία είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ από ΑΣΕΠ γεγονός που επιτρέπει στους κατόχους τους να λάβουν μέρος σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ όπου σε κάποιες θέσεις βασική προϋπόθεση είναι η καλή, τουλάχιστον, γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.

Οργανώνονται τμήματα και στις 3 δομές του Κε.Δι.Βι.Μ. 2 ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ διάρκειας 60 ωρών, προσαρμοσμένα ειδικά για ενήλικες

Βασικά χαρακτηριστικά του πιστοποιητικού:

  • Εξετάζει το βαθμό της ικανότητας του υποψηφίου να επικοινωνεί αποτελεσματικά στην αγγλική γλώσσα (προφορικά και γραπτά), σε διάφορες περιστάσεις επικοινωνίας και όχι την ικανότητα αποστήθισης.
  • Είναι achievement test. Σχεδόν κανένας υποψήφιος δεν αποτυγχάνει, αλλά σύμφωνα με την επίδοσή του στην εξέταση, κατατάσσεται στο βαθμό γλωσσομάθειας που βρίσκεται και παίρνει το πιστοποιητικό του αντίστοιχου επιπέδου. Αν δηλαδή ένας υποψήφιος συμμετέχει στη διαβαθμισμένη εξέταση των επιπέδων Β2-C2 και αξιολογηθεί για γλωσσομάθεια επιπέδου Β1, παίρνει πιστοποιητικό Β1. Μόνο εφόσον αξιολογηθεί ότι είναι επιπέδου χαμηλότερου από το Β1 δεν παίρνει πιστοποίηση
  • Ο υποψήφιος συμμετέχει στον σχεδιασμό της εξέτασης, αφού επιλέγει ένα σημαντικό μέρος των θεματικών αντικειμένων για τα οποία θα μιλήσει και θα γράψει κατά την ημέρα της εξέτασης.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος ή πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα και να σας καλέσουμε:

Φόρμα Επικοινωνίας

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία 

Newsletter

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα νέα Προγράμματα