Τρέχοντα Προγράμματα

Τρέχοντα Προγράμματα

Σεμινάρια ΕΦΕΤ

efetΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007

1. ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ
Το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα και ποτά ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.(πχ εστιατόρια, παντοπωλεία, σουπερ μάρκετ, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, καφετέριες, καφενεία, κάβες ποτών, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία κτλ)
Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους (και οι εργοδότες) που ασχολούνται με χειρισμό τροφίμων, βάσει της διαδικασίας που περιγράφεται στην Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-07.

Περισσότερα

Σεμινάρια τεχνικού ασφάλειας κατηγορίας Γ' και Β'

Σεμινάρια τεχνικού ασφάλειας κατηγορίας Γ' και Β'

Το Κ.Δ.Β.Μ.2 ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ και ΦΕΤΟΣ οργανώνει σεμινάρια εργοδοτών ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Β’ και Γ’ κατηγορίας επικινδυνότητας.

1. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως αριθμού εργαζομένων ο εργοδότης έχει την υποχρέωση να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τεχνικού ασφάλειας.

Περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1

Tο Κε.Δι.Βι.Μ.2 ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ, σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α.), διοργανώνει προγράμματα κατάρτισης για άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν την σχετική Βεβαίωση Κατάρτισης και να εργασθούν ως προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας (Security).

Περισσότερα

ΕΝΑΡΞΗ 2ου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ- «ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ»

Το πρόγραμμα κατάρτισης " ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΙ" με κωδικό 21875, που εντάσσεται στην πρόσκληση «ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ», ξεκινάει την θεωρητική κατάρτιση την Δευτέρα 22/12/2014 στο παράρτημα των Γιαννιτσών.

Περισσότερα

ΕΝΑΡΞΗ 1ου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ-ΑΕΙ,ΤΕΙ- ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 24 ΕΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ"

Το πρόγραμμα κατάρτισης "ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" με κωδικό 19053, που εντάσσεται στην πρόσκληση «ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 24 ΕΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ», ξεκινάει την θεωρητική κατάρτιση την Τετάρτη 17/12/2014 στο παράρτημα των Γιαννιτσών. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους ΑΕΙ και ΤΕΙ και είναι διάρκειας 80 ωρών.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία 

Newsletter

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα νέα Προγράμματα