«ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ»
- nena
- Aνακοινώσεις
Ξεκινά το 2ο Πρόγραμμα Ανέργων Νέων για τον Τουρισμό για συνολικά 8.000 ωφελούμενους
Τα Πρώτα Πιστοποιητικά Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ από το Παράρτημα των Γιαννιτσών!
ΑΝΑΜΟΝΗ για Νέο VOUCHER Τουρισμού...
Την Δευτέρα 16/2/2015 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρόγραμμα "ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ Η/Υ / BUSINESS LOGISTICS", που διοργανώθηκε από την Δομή των Γιαννιτσών, σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΑΕΕΕ και FAMILY SUPER MARKET A.E στα πλαίσια της Πράξης 2 με Τίτλο «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (ΑμεΑ) ΚΑΙ ΑΠΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ Ή ΑΤΟΜΩΝ ΥΠΟ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΚΕΚ) ΣΤΙΣ 3 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ».
Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007
1. ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ
Το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα και ποτά ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.(πχ εστιατόρια, παντοπωλεία, σουπερ μάρκετ, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, καφετέριες, καφενεία, κάβες ποτών, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία κτλ)
Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους (και οι εργοδότες) που ασχολούνται με χειρισμό τροφίμων, βάσει της διαδικασίας που περιγράφεται στην Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-07.
Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία
Θεσσαλονίκη: 2310501770
Γιαννιτσά : 2382083443
Πτολεμαίδα : 2463024843